close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Porți de garaj secționale – prezentare

  usi de garaj TimisPoarta de garaj secționala rezidentiala reprezintă cel mai mare și mai greu obiect mobil aflat în componența casei.

  O poartă de garaj trebuie să ofere siguranță în exploatare, comfort și securitate împotriva efracției.
  Noile sisteme de automatizare și control ne ajuta să vă oferim toate beneficiile acestor sisteme la o calitate de excepție.
  Portile de garaj secționale, după cum sugerează și numele, sunt împărțite în mai multe secțiuni orizontale care sunt fixate mobil una deasupra celeilalte iar împreună rulează pe un sistem de culisare.

  Poarta se ridică în plan vertical, paralel cu tavanul, astfel eliberând complet calea de acces.

   

  usi de garaj Timis

  • Cele 4 tipuri de panouri: SINGLE, MULTI, FLAT, BLOCKS sunt tratate eficient si protejate impotriva ruginii.
  • Materialul zincat la cald cu strat de baza pe ambele fete, vopsit poliesteric, lasa apa sa se scurga fara probleme, indiferent de textura suprafetelor.
  • Porțile realizate din panourile tip sandwich cu rupere termica sunt disponibile in serie in culoarea alb trafic RAL 9002, dar si suplimentar in culori preferentiale.
  • Porțile de garaj au lamele cu aceeasi inaltime, striatiile sunt distribuite uniform, iar casetele sunt
   impartite in mod egal. Astfel, imbinarile dintre panouri devin invizibile in momentul in care poarta
   de garaj este inchisa.

  În funcție de conditiile specifice fiecarui garaj, oferim solutii pentru porțile de garaj secționale cu sisteme de arcuri de torsiune frontale sau sisteme cu arcuri de torsiune montate in spatele sinelor de culisare, daca inaltimea grinzii este insuficienta.
  Porțile de garaj sunt fabricate personalizat pentru dumneavoastra, iar acestea se pot echipa cu usi pietonale sau ferestre de diferite forme sau dimensiuni. Portile de garaj precum și sistemele de acționare sunt robuste, durabile și extrem de rezistente la intemperii.
  Porțile de garaj realizate din panouri tip sandwich (cu pereti dubli) ofera cea mai buna izolatie (inclusiv fonica) si va ajuta sa mentineti costurile cu energia la un nivel scazut.

  Un argument important pentru clientii care aleg sa achizitioneze o usa de garaj sectionala il reprezinta posibilitatea inserarii in structura panourilor, a unei usi pietonale.

  Aceasta poate functiona atat independent, fara a mai actiona intreaga usa, cat si impreuna cu usa de garaj,moment in care usa pietonala va culisa pe tavan impreuna cu usa de garaj suport.

  In interiorul garajului fiecare depoziteaza lucruri pe care le foloseste zilnic de mai mai multe ori. Fie ca este vorba despre o bicicleta, masina de tuns iarba sau alte echipamente, fie ca doriti sa aveti un acces mai rapid in interiorul garajului fara a deschide tot timpul usa, solutia de a integra o usa pietonala este cea mai buna. In functie de tipul de acces necesar, usa pietonala poate fi executata cu sau fara prag. Acestea pot fi vopsite in orice culoare RAL inclusiv imitatii lemn, astfel incat sa fie identice cu  usasectionala de garaj.

  Puteti alege acum culoarea profilului pentru usa dumneavoastra pietonala, fara costuri suplimentare.

  Cere ofertă
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles