close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  chevron_left
  chevron_right

  Porți de garaj secționale industriale

  Uşile industriale reprezintă practic garanţia unei investiţii pe termen lung. Rezistenţa şi fiabilitatea și izolarea termică cu un grad ridicat de eficienţă, asigură clienţilor noştri siguranţa achiziţionării unor produse durabile, de calitate.
  În condiţiile semnării unui contract adiţional de service, cu revizii anuale realizate de specialiştii DOMIDOOR SOLUTIONS , perioada de GARANȚIE acordată pentru toate uşile secţionale industriale este de 5 ani, în condiţiile în care se respectă un plan stabilit de mentenanţă.

  Cere ofertă

  Soluţiile pe care le oferim combină eficient funcţionalitatea, design- ul deosebit şi necesitatea unei izolări termice la un nivel ridicat!

  Toate uşile industriale sunt garantate pentru un număr minim de 25.000 cicluri, ceea ce înseamnă că, la un număr normal de deschideri zilnice, durata de viaţă a produsului este de aproximativ 15 ani.

  Echipele specializate se deplasează oriunde în ţară și străinătate, fiind special instruite pentru a realiza montajul produselor comandate în cel mai scurt timp.

  În funcţie de comanda domneavoastră, termenul de livrare poate fi de 2-4săptămâni.

  Pentru a vă încadra în timp şi pentru a comanda corect tipul de uşă solicitați suportul tehnic la numărul : 0766330933.

  Numai aşa veţi obţine termenul de livrare cel mai rapid, având asigurată totodată existenţa unei echipe de instalare la locația dumneavoastră

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles