close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații

  Modelul Single

  Usi de garaj Timis

  Acest model este realizat din panouri orizontale, fiecare avand cate 2 lamele de aceeasi inaltime, cu o forma perfecta si un aspect armonios.

  Panoul tip sandwich, model SINGLE, este realizat din otel, izolat termic, cu pereti dubli si grosimea de 42 mm.

  Cere ofertă

  usi de garaj Timis

  Un argument important pentru clientii care aleg sa achizitioneze o usa de garaj sectionala il reprezinta posibilitatea inserarii in structura panourilor, a unei usi pietonale.

  Usi de garaj Timis

  Aceasta poate functiona atat independent, fara a mai actiona intreaga usa, cat si impreuna cu usa de garaj, moment in care usa pietonala va culisa pe tavan impreuna cu usa de garaj suport.
  In interiorul garajului fiecare depoziteaza lucruri pe care le foloseste zilnic de mai mai multe ori. Fie ca este vorba despre o bicicleta, masina de tuns iarba sau alte echipamente, fie ca doriti sa aveti un acces mai rapid in interiorul garajului fara a deschide tot timpul usa, solutia de a integra o usa pietonala este cea mai buna.
  In functie de tipul de acces necesar, usa pietonala poate fi executata cu sau fara prag.

  Usi de garaj Timis

  Acestea pot fi vopsite in orice culoare RAL inclusiv imitatii lemn, astfel incat sa fie identice cu usa sectionala de garaj. Puteti alege acum culoarea profilului pentru usa dumneavoastra pietonala, fara costuri suplimentare.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles