close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Domidoor Solutions SRL

  Despre noi

  Tâmplărie Pvc SALAMANDER, GEALAN, Rulouri exterioare din aluminiu, Jaluzele verticale și orizontale, Uși de garaj secționale și tip rulou, automatizări porți culisante și porți batante, Plase insecte, pervaze, glafuri .

  Cine suntem? 

  Suntem o echipa tânără și dinamica cu o experiență de peste 7 ani în domeniul ușilor de garaj, a automatizărilor, a rulourilor exterioare și a tâmplăriei PVC. Datorită străduinței noastre distinctive pentru un serviciu bun și rapid, vă oferim servicii complete de măsurători, consultanta în vederea alegerii produselor de care aveți nevoie, montaj și service.

  Ce servicii oferim? 

  Firma Domidoor Solutions va pune la dispoziție o gama diversificata de produse și servicii:Tâmplărie Pvc SALAMANDER, GEALAN, Rulouri exterioare din aluminiu, Jaluzele verticale și orizontale, Uși de garaj secționale și tip rulou, automatizări porți culisante și porți batante, Plase insecte, pervaze, glafuri .

  Domidoor Solutions SRL

  Solutii dedicate pentru amenajarea casei tale!

  Clientul nostru este important, de aceea valorile noastre consta in calitate, corectitudine si profesionalism si planificam totul incat sa beneficiati de un produs la pret corect, securitate si eficienta sporite.

  Oferim servicii de montaj și service, aveam echipe specializate și calificate in domeniu. De asemenea, oferim consultanță în scopul alegerii produselor și serviciilor potrivite nevoilor dumneavoastră.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles