close
close

Formular cerere ofertă

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  Domidoor Solutions SRL

  Consultanta alegere produs

  Oferim serviii de consultanta in alegerea produsului optim

  CONSULTANTA IN ALEGEREA PRODUSELOR

  • Consultanta  alegere produs

  Specialistii nostri va ofera consultanta in domeniul tamplariei PVC (ferestre si usi), porti de garaj sau automatizari porti in  Judetele Timis si Arad. Oferim consiliere gratuita in alegerea produselor precum si informatii tehnice si practice pentru proiectul dumneavoastra.

  • Consultanta in alegerea produselor

  Suntem aici ca sa va ajutam sa optati pentru cele mai bune produse care raspund nevoilor si cerintelor dumneavoastra si sa planificam toate etapele finalizarii proiectelor dorite.

  Va stam la dispozitie pentru a va sfatui și a va indruma in alegerea produselor potrivite cerintelor si dorintelor dumneavoastra.

  Planning

  • Planning

  La Domidoor Solutions beneficiati gratuit de sprijinul consultantilor nostri pentru a face cea mai buna alegere pentru planurile dumneavoastra. Experienta specialistilor nostri in tamplarie PVC pentru ferestre si usi, sisteme automatizari porti si porti de garaj va sta la dispozitie pentru a face alegerea potrivita nevoilor dvs.

  Consilierii Domidoor va indruma si va ofera sugestii si raspunsuri cu privire la produse si utilizarea lor optima, specificatii tehnice si materiale de fabricatie si mentenanta.

  Datorita experientei noastre, gasim mereu solutia optima pentru orice proiect de tamplarie PVC sau sistem de porti batante iar rezultatul va fi conform asteptarilor dvs.

  Cele 4-5 puncte dupa “planning”

  • Cele 4-5 puncte dupa “planning”

  Sugestiile recomandate de consultantii nostri in alegerea ferestrelor sau usilor/portilor vor avea in vedere urmatoarele aspecte:

  • Locatia cladirii  –  mediul urban sau cel rural, zona predominant rece sau calda;
  • Destinatia spatiului – cladire de resedinta sau spatiu industrial/comercial;
  • Plan cladire  fata de  punctele  cardinale  – orientarea ferestrelor si expunerea acestora  la soare sau loc intunecat, propunere de sistem de ferestre care au in vedere patrunderea soarelui sau limitarea acestuia;
  • Nivelul de zgomot  – configurare pentru ferestre PVC sau rulouri exterioare cu confort fonic pentru zona cu trafic intens ;
  • Risc de efractie –  propuneri de variante de usi metalice sigure si porti de garaj pentru zonele limitrofe etc.
  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
  Detalii Am înțeles